Sexual Healing

jackson-david-WUydTfaP3t4-unsplash.jpgAls je lichamelijke spanning en stress ervaart, ver verwijderd bent geraakt van je gevoel, te maken hebt met (seksuele) blokkades of trauma's, angst herkent, moeite hebt met intimiteit, of dilemma's ervaart door een beladen en negatieve seksuele opvoeding, kan het aangaan van (nieuw) seksueel contact moeilijk zijn.

In een Sexual Healing gaan we naar de kern van jouw probleem, om het vervolgens te helen. We richten ons op het vinden van de oorzaak en werken eraan om dit te transformeren. Samen werken we aan het herstellen van jouw vermogen om liefdevolle en gezonde seksualiteit te ervaren.

Sexual Healing is een helende benadering om lichamelijke en emotionele blokkades op het gebied van seksualiteit te transformeren. Met aandacht en respect creëren we een veilige en liefdevolle ruimte waarin je jezelf kunt openstellen en heling kunt ervaren.

  • De Sexual Healing wordt gegeven door Leonie Teerling - Elohim Healer-Reader Coach
  • Live in Veelerveen of telefonisch / op afstand via een foto.

Live in Veelerveen

We starten de sessie met een gesprek, waarin we je issue bespreken. Wellicht krijg je al een inzicht of er komen emoties naar boven. Je krijgt uitleg hoe de healing zal plaatsvinden, zodat je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren. Na het gesprek neem je plaats op de behandeltafel en stem ik (Leonie) me af en maak contact met jouw energie. En dan ontvang ik beelden, gevoelens en boodschappen, en de helende energie begint te stromen. Vertrouw erop dat er precies gebeurt wat op dat moment voor jou nodig is. Het is belangrijk te weten dat een helende sessie buitengewoon krachtig is. Het helpt om de oorzaak van problemen volledig te genezen, tot aan de wortel.

In een healing volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. Met mijn hoofd kan ik de sessie niet sturen. De (intelligente) energie stroomt door mij heen naar jou en gaat precies daarnaartoe waar het op dat moment voor jou nodig is. Ook komen er woorden en boodschappen door die jou inzicht verschaffen over de kern van je situatie. Heb er vertrouwen in dat precies datgene gebeurt wat gebeuren moet voor jou op dit moment.

De sessie neem ik op met een memorecorder. Nadien krijg je de reading als MP3 via de mail (wetransfer.com).

Een livesessie duurt 60-90 minuten.

Telefonisch / op afstand via een foto

Je kunt er ook voor kiezen om een healing te ontvangen in de veilige ruimte van je eigen huis. Dan vindt de healing op afstand plaats. Hoe gaat dat in z'n werk?

Allereerst mail je mij je foto en een korte omschrijving van je issue (info@elohim-centre.org: t.a.v. Leonie). Vervolgens maken we een afspraak voor een telefonisch gesprek. Op het afgesproken tijdstip bel je mij op: 0597-541539. Tijdens het gesprek bespreken we je issue(s) en gaat de helende energie al stromen. Het telefoongesprek duurt ongeveer 10 - 15 minuten.

Vervolgens gaan we over tot de healing. Dit vindt aansluitend op het telefoongesprek plaats, maar lukt dat niet, dan doe ik de healing in mijn eigen tijd (energie is niet afhankelijk van afstand en tijd). Tijdens de healing komen woorden en boodschappen door. Deze neem ik op met een memorecorder. Nadien krijg je de reading als MP3 via de mail (wetransfer.com). Het enige wat jij hoeft te doen is rustig te gaan zitten of liggen op het moment dat je het geluidsbestand afspeelt. Tijdens het beluisteren van het geluidsbestand zal de helende en verzachtende energie gaan stromen. Weet dat je dan omringd wordt door liefdevolle wezens van licht, waaronder je eigen gidsen en leden van je (zielen)familie.

Sexual Healing is een sessie waarbij de oorzaak van jouw probleem met wortel en al wordt geheeld. Het is een heling op zielsniveau en is daarmee effectiever dan alleen een praatsessie waarmee alleen inzicht wordt verkregen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, live dan wel telefonisch!

Liefdevolle groet, Leonie ♥

Naast Sexual Healing geef ik ook Multidimensionale Healing-Reading-Coaching

Reading and healing in English is available on request.